۱۳۹۸ دی ۹, دوشنبه

اجرای حکم زندان برای نوکیش مسیحی

خبرگزاری هرانا – فاطمه (آیلار) باختری، نوکیش مسیحی که پیشتر به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شده بود، روز گذشته جهت اجرای حکم حبس راهی زندان اوین شد. همچنین زمان (صاحب) فدایی، دیگر نوکیش مسیحی و هم پرونده ای وی پس از تایید حکم ۱۸ ماه حبس در دادگاه تجدید نظر در انتظار احضار جهت اجرای حکم حبس به سر می برد. این نوکیشان در خردادماه سال ۹۶ بازداشت و احکام قطعی آنها پس از تایید توسط دادگاه تجدید نظر در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه سال جاری به آنها ابلاغ شد.

پایان حبس نوکیشان مسیحی

حقوق بشر در ایران – طی روزهای گذشته, بنامهای “میلاد گودرزی”, “یعقوب ناطقی”, “شهاب الدین شاهی” و “علیرضا نورمحمدی”, چهار تن از نوکیشان مسیحی غیر تثلیثی, با توجه به اتمام دوران محکومیت حبس از زندان قزلحصار کرج آزاد شدند.

زندانی شدن نوکیش مسیحی در شیراز

نوکیش مسیحی به زندان عادل آباد شیراز رفت

خبرگزاری هرانا – سید بیژن فرخ پور حقیقی، نوکیش مسیحی اهل شیراز برای تحمل حکم حبس خود را به زندان عادل آباد این شهر معرفی کرد.

محکومیت 3 تن از نوکیشان مسیحی


طی هفته های اخیر, دادگاه تجدید نظر استان فارس با صدور حکمی “محمدرضا رضائی”, “اصغر صالحی” و یک نوکیش مسیحی با نام نامشخص, را از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام از طریق ترویج مسیحیت صهیونیستی”, هر یک را به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری محکوم کرد.

۱۳۹۸ آذر ۱۹, سه‌شنبه

سند 2030 یونسکو ( ژانویه 2016 )

سند ۲۰۳۰ یونسکو  (ژانویه 2016)
سند مقدمه ای دارد مبنی بر این که رهبران و مردم جهان بر آن هستند که تا سال ۲۰۳۰، به فقر،گرسنگی ،خشونت، فساد، قاچاق و … پایان دهند و به سوی کرامت انسانی، صلح، عدالت، رعایت برابری، رفاه، مدیریت پایدار منابع طبیعی، گسترش بهداشت، تامین آب آشامیدنی برای همه، توانمندسازی زنان و دختران، محترم شمردن تنوع فرهنگی، حمایت از اقشار آسیب پذیر، مردمسالاری، بهبود محیط زیست، توسعه مناطق روستایی، توسعه آموزش های عمومی و فنی و حرفه ای، ترویج تفاهم، اشتغالزایی، و نظایر این ها حرکت کنند.

۱۳۹۸ آذر ۱۰, یکشنبه

قانون اساسی دولت جمهوری اسلامی ایران

مقدّمه
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبین نهادهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جامعه ایران بر اساس اصول و ضوابط اسلامی است که انعکاس خواست قلبی امت اسلامی می‌باشد. ماهیت انقلاب عظیم اسلامی ایران و روند مبارزه مردم مسلمان از ابتدا تا پیروزی که در شعارهای قاطع و کوبنده همه قشرهای مردم تبلور می‌یافت این خواست اساسی را مشخص کرده و اکنون در طلیعه این پیروزی بزرگ، ملت ما با تمام وجود نیل به آنرا می‌طلبد.

۱۳۹۸ آبان ۲۹, چهارشنبه

اعلامیه جهانی حقوق بشر



از آنجا که بازشناسی حرمت ذاتی آدمی و حقوق برابر و سلب ناپذیر تمامی اعضای خانواده ی بشری بنیان آزادی، عدالت و صلح در جهان است.
از آنجا که بی اعتنایی و تحقیر حقوق انسان به انجام کارهای وحشیانه انجامیده به طوری که وجدان آدمی را در رنج افکنده است.
از آنجا که پدید آمدن جهانی که در آن تمامی ابناء بشر از آزادی بیان و عقیده برخوردار باشند و به رهایی از هراس و نیازمندی رسند، به مثابه عالیترین آرزوی همگی انسانها اعلام شده است.
از آنجا که بایسته است تا آدمی، به عنوان آخرین راهکار، ناگزیر از شوریدن علیه بیدادگری و ستمکاری نباشد، به پاسداری حقوق بشر از راه حاکمیت قانون همت گمارد.
از آنجا که بایسته است تا روابط دوستانه بین ملتها گسترش یابد، از آنجا که مردمان «ملل متحد» در «منشور»، ایمان خود به اساسی ترین حقوق انسانها، در حرمت و ارزش نهادن به شخص انسان را نشان داده و در حقوق برابر زن و مرد هم پیمان شده اند و مصمم به ارتقای توسعه اجتماعی و بهبود وضعیت زندگی در فضای آزادترند.
از آنجا که «ممالک عضو»، در همیاری با «ملل متحد»، خود را متعهد به دستیابی به سطح بالاتری از حرمت جهانی برای حقوق بشر و آزادی های زیربنایی و دیده بانی آن کرده اند.
از آنجا که فهم مشترک از چنین حقوق و آزادیها از اهم امور برای درک کامل چنین تعهدی است.